Wat is CHAKRA-PSYCHOLOGIE?

 

Ons lichaam bestaat uit o.a. het skelet met een spierstelsel, een zenuwenstelsel een bloedvatstelsel en een lymfestelsel eromheen. Deze banen lopen door het hele lichaam

Ons lichaam heeft ook een energiestelsel, dit is het meridiaanstelsel.

Bij de accupunctuur wordt op deze meridianen gewerkt met naalden

suikerziekte diabetes alvleesklier bloedsuikerspiegel insuline - adhd astma angsten cholesterol darm diabetes depressie eczeem hoofdpijn hoofdpijn nachtmerries nekhernia

Wat belangrijk is bij Chakra-psychologie?

De meridianen komen samen in een centraalpunt, een soort energiecentrale, het Chakra genoemd.

Net als de volgorde van de kleuren in de regenboog hebben de hoofd Chakraís ook de opbouw van de kleuren van rood naar oranje, geel, groen, blauw, paars tot en met alle kleuren die in elkaar overgaan in een witte gloed.

Vanuit de natuurkunde weten wij dat elke kleur een frequentie heeft in nanometers.

Elke frequentie is een energetische trilling. Dit betekend dat elke chakra een eigen specifieke trillingsenergie heeft. Elke meridiaan heeft op zijn beurt, zijn eigen trillingsenergie te danken aan het chakra waar deze mee in verbinding staat.

Zo staat o.a. de levermeridiaan in verbinding met de Plexus Solaris (gele chakra), o.a. de hartmeridiaan met het Hart chakra (groene chakra) en bijvoorbeeld, de schildkliermeridiaan met de Keelchakra (blauwe trillingsfrequentie).

Door de chakraís te meten wordt duidelijk in hoeverre een persoon echt vitaal is.

Het geeft een holistisch beeld hoe iemand in elkaar zit op elke niveau. Dit wil zeggen op mentaal, emotioneel, energetisch, relationeel, fysiek en spiritueel niveau..

Een ervaren chakra-therapeut vindt op een pijnloze en snelle manier, uit welk niveau de klacht(en) van de cliŽnt vandaan komen/komt.

Het prettige van de chakra-psychologie is dat er direct begonnen kan worden aan het herstel van de cliŽnt.

Tevens wordt de oorzaak van de kwalen en/of problemen aan de bron(de energiecentrale) aangepakt, waardoor echte genezing een kans krijgt.

De cliŽnt krijgt de voor haar/hem speciale geteste (orthomoleculaire)middelen/druppels mee naar huis.Verder krijgt de cliŽnt die specifieke behandeling, die speciaal voor hem/haar persoonlijkheid geschikt is. Zoals o.a. NEI, personal coaching, anti-stress therapie, NLP, ademhalings-technieken, darm-massages enz.

De meridianen van de voortplantingsorganen lopen van en naar het Heiligbeenchakra (oranje trillingsfrequentie). Menstruatieproblemen, erectieproblemen, vruchtbaarheidsproblemen, hormoonproblemen worden vaak in dit gebied aangepakt.

Indien via de reguliere weg de reden van onvruchtbaarheid niet gevonden wordt, biedt chakra-psychologie (in combinatie met NEI en gezonde voeding) een liefdevolle uitweg.

Tevens is de informatie/energie uitwisseling naar de andere chakraís van groot belang.

 


Levensvreugde Home | About Us | Locatie | Privacy Policy | Contact Us | © Praktijk Levensvreugde |