Wie is de coach?

paard en gezondheid

Mijn naam is Adriënne.

In mijn leven kreeg ik continu "duwtjes" (van boven) om eindelijk eens te beginnen, en mijn missie te aanvaarden. Ik formuleer mijn missie als volgt: de mensen weer bewust te laten worden van zijn of haar eigen oerkracht.
Zelf kom ik uit de medische wetenschap en heb op de Vrije Universiteit in Amsterdam, veel onderzoek gedaan naar de nadelige neveneffecten bij het gebruik van medicijnen.
Zoals bijvoorbeeld van antibiotica of chemokuren.

Na een zwaar auto ongeval, waarbij ik een slagaderlijke bloeding opliep aan de hals, ( wat ik door een wonder heb overleefd,) is mijn leven drastisch veranderd. Ook de twee bijna doodervaringen en het sterven van mijn levensmaatje/echtgenoot (38 jaar) heeft hieraan bijgedragen. Het leven kan zomaar afgelopen zijn, dus wees trots op je lichaam en geest en verzorg ze goed! 

De wetenschap staat te ver van de steeds bewuster wordende mens af en de natuurlijke geneeswijze wordt soms in het belachelijke getrokken. Ik zelf heb er toen voor gekozen om een brug te gaan slaan tussen beide disciplines.


In mijn praktijk gebruik ik mijn medische kennis samen met de kennis van de natuur, om bij de mensen het zelfhelende vermogen weer nieuw leven in te blazen.
Men krijg daardoor weer grip op zijn eigen gezondheid.
Als ervaringsdeskundige (ik heb van mijn ellende mijn kracht gemaakt) en gediplomeerd vitaliteitcoach ben ik in Leersum in 1997 met een holistisch praktijk gestart.

Adriënne van de Ven, Vitaliteitcoach

waarom ik dit doe / missie, <klik hier voor filmpje>  

 

| deskundigheid | tarief | vitaliteitcoaching | contact | Home|