Praktijk Levensvreugde

Magnesiumkristalvlokken voor in bad.

Een weldadige ontspanning

Maak kennis met de unieke eigenschappen van Paleo.
Het is een puur magnesiumzout en daarom volkomen anders dan zout dat bijvoorbeeld afkomstig is uit de Dode Zee. Paleo magnesiumzout heeft een helende werking bij huidklachten als psoriasis en eczeem. Magnesium reguleert onder andere de vochtbalans in uw huid en daardoor ziet u een snelle verbetering en verfraaiing van uw huid.
Tegenwoordig krijgt de meerderheid van de bevolking onvoldoende magnesium binnen via de voeding. Dat is alarmerend voor uw gezondheid en veroorzaakt vroeg of laat klachten. U moet weten dat magnesium een onmisbaar oer mineraal is. Het speelt een bepalende rol bij ongelooflijk veel reacties in het lichaam.

Daardoor heeft ook u wellicht klachten die mede veroorzaakt worden door een magnesiumtekort zoals; psoriasis, eczeem, migraine, spierkrampen, astma, hoge bloeddruk, diabetes, hart-en vaatziekten, enzovoorts. Tabletten en capsules innemen kan maar heeft zijn beperkingen. Voor een veilig en snel effect is Paleo magnesiumzout de beste oplossing, bijvoorbeeld de Paleo bad magnesiumkristallen of de Paleo Magnesium Spray ofwel ‘magnesiumolie'.

Ozmag ondersteunt mensen die op een bewuste wijze willen werken aan de verbetering of instandhouding van hun gezondheid en vitaliteit met 100% natuurlijke, hoogwaardige producten. Producten die met uiterste zorg worden samengesteld. Het continue streven van Ozmag is om het natuurlijk vermogen van het lichaam om het lichaam in balans te houden te handhaven en/of te versterken om het welzijn en de gezondheid van onze klanten te behouden dan wel verbeteren. VOOR EN NA EEN 4 WEEKSE BEHANDELING Op onderstaande foto's ziet u het resultaat van 4 weken behandeling met Ozmag zout voor bijvoorbeeld psoriasisklachten.

psoriasis huidziekte

Foto van vóór de behandeling             Foto na 4 weken behandeling

Hier ziet u foto's van 4 weken na de behandeling. Het advies voor een kuurbehandeling is om gedurende 8 weken te baden in het zout. Daarna wordt een onderhoudsbad van 1x per week aanbevolen in combinatie met Ozmag Topic Spray.

 

Prijs:

Paleo magnesium kristallen - flakes badzout
Paleo Minerals Magnesium Flakes (zak 1000 g) € 11,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (pot1500 g) € 16,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (navulzak 3500 g) € 22,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (Pot 3500 g) € 24,95
Paleo Minerals Magnesium Oil spray (100ml) € 12,50

Bestel info voor de flakes en spray - klik hier -