Evaluatie: getuigenis van een moeder

 

Het evaluatie verhaal:

Ik ben in 2007 met mijn zoon van 6 jaar, naar Adriënne van de Ven geweest van praktijk Levensvreugde.Mijn zoon Cas had in de klas en thuis, op sociaal en op emotioneel vlak, problemen.
Was onhandelbaar in de klas. Erg dominant aanwezig. Kon plotseling erg agressief reageren naar de andere kinderen. Luisterde niet naar ons als ouders thuis of naar de lerares op school. Was soms echt niet benaderbaar met wegdraaiende ogen. Cas was heel onzeker over zichzelf en voelde zich niet begrepen. Hij was angstig als hij moest slapen. Fysiek zweette Cas heel snel.

Na wat omzwervingen kwamen we bij haar terecht.

Het eerste wat me opviel is het vertrouwen wat ze gaf en heel snel terug kreeg van Cas

Ze heeft een super positieve aanpak en kan heel goed voelen hoe in dit geval Cas denkt.

Dit geeft veel duidelijkheid naar de ouders en de docenten en geeft Cas vertrouwen, eindelijk iemand begrijpt me!

Ze kon door haar heldervoelendheid uitleg geven hoe hij zich voelde en wat hij nodig had.

Dit was voor ons maar ook voor de lerares van Cas een uitkomst.

De lerares kon na een gesprek met Adriënne met praktische tips en kleine aanpassingen het voor iedereen inclusief Cas, aangenamer maken in de klas!

Adriënne heeft zeer veel gaven die zij op een nuchtere manier kan overbrengen aan diegene die in behandeling is en de naasten.

Ik hoor nog regelmatig haar stem in mijn gedachten met adviezen die zij ons gegeven heeft.

We zijn met Cas  nog een paar keer teruggeweest als er wat te bespreken viel.

Voor Cas is het een verademing om weer zich zelf te kunnen zijn. Soms kan hij nog erg kampen met gedachtes in zijn hoofd bijv. over de dood en schuldgevoelens. Adriënne kan hem dan op zo’n mooie manier uitleg geven wat hem veel rust geeft. Zodat hij weer goed op school kan meedoen, zich weer goed kan concentreren en weer rustig zonder angst kan slapen.

Zij kijkt naar het kind zonder het in een hokje te plaatsen en slechte medicatie te geven. Na in totaal drie sessies en meerdere mailtes (die zij altijd beantwoord) heeft NEI en Chakra therapie goed geholpen bij Cas. Aangevuld met orthomoleculaire middelen en homeopathische druppels die speciaal voor Cas zijn gemaakt is Cas weer zichzelf geworden.
Een vrolijke jongen die graag naar school gaat en die zonder angst kan slapen. En die wij als ouders veel beter begrijpen door de coaching die wij van Adriënne hebben gekregen.
Ook de lerares op school kan door haar coaching een prettige sfeer in de klas behouden met de praktisch tips die zij goed kan toepassen.

Verder pakt ze in mijn geval mij persoonlijk ook aan waardoor ik zelf ook een betere /gelukkigere ouder/mens kan zijn.

Wij hebben er veel baat bij gehad om bij Adriënne te zijn geweest en nog (indien nodig)komen.

Ik heb haar in mijn omgeving ook zeer zeker gepromoot als vrienden/kennissen hulp nodig hebben.

Moeder van Cas