Praktijk Levensvreugde

Magnesiumkristalvlokken voor in bad.

Een weldadige ontspanning

Maak kennis met de unieke eigenschappen van Paleo Minerals.
Het is een puur magnesiumzout en daarom volkomen anders dan zout dat bijvoorbeeld afkomstig is uit de Dode Zee. Paleo Minerals magnesiumzout heeft een helende werking bij huidklachten als psoriasis en eczeem. Magnesium reguleert onder andere de vochtbalans in uw huid en daardoor ziet u een snelle verbetering en verfraaiing van uw huid.
Tegenwoordig krijgt de meerderheid van de bevolking onvoldoende magnesium binnen via de voeding. Dat is alarmerend voor uw gezondheid en veroorzaakt vroeg of laat klachten. U moet weten dat magnesium een onmisbaar oer mineraal is. Het speelt een bepalende rol bij ongelooflijk veel reacties in het lichaam.

Daardoor heeft ook u wellicht klachten die mede veroorzaakt worden door een magnesiumtekort zoals; migraine, spierkrampen, astma, hoge bloeddruk, psoriasis, eczeem, diabetes, hart-en vaatziekten, enzovoorts. Tabletten en capsules innemen kan maar heeft zijn beperkingen. Voor een veilig en snel effect is Paleo magnesiumzout de beste oplossing, bijvoorbeeld de Paleo Minerals magnesium bad kristallen of de Paleo Magnesium Spray ofwel ‘magnesiumolie'.

Paleo Minerals ondersteunt mensen die op een bewuste wijze willen werken aan de verbetering of instandhouding van hun gezondheid en vitaliteit met 100% natuurlijke, hoogwaardige producten. Producten die met uiterste zorg worden samengesteld.
Het continue streven van Paleo Minerals is om het natuurlijk vermogen van het lichaam in balans te houden te handhaven en/of te versterken en om het welzijn en de gezondheid te behouden dan wel te verbeteren.

Herkomst:
De bron voor de Paleo Minerals magnesiumzout producten is te vinden op een diepte van 1600 meter onder het Europese aardoppervlak waar 250 miljoen jaar geleden de temperatuurverschillen tussen dag en nacht op aarde zorgden voor een continue verdamping uit uitkristallisatie van het magnesiumzout uit zeeën die nu onder het aardoppervlak liggen. De kwaliteit van het zout is Bischofietkwaliteit,  waarmee wereldwijd de meest zuivere kwaliteit van magnesiumzout wordt aangeduid.. Door middel van solution mining wordt het uit de grond gehaald: heet water wordt in de zoutlagen gepompt waardoor het oplost en vervolgens wordt het omhoog gepompt voor verder verwerking.

Het ontstaan van het meest zuivere magnesiumzout ter wereld dat gebruikt wordt voor de Paleo Minerals producten vond 250 miljoen jaar geleden plaats in het tijdperk dat het Paleozoïcum heeft. De naam Paleo Minerals verwijst naar dit tijdperk waarmee wordt aangeduid dat het hier om magnesiumzout producten gaat waarvoor zout is gebruikt dat in het Paleozoïcum is ontstaan en daarmee verwijst de naam dus naar het zuiverste zout uit oerzeeën.

Prijs:

Paleo magnesium kristallen - flakes badzout
Paleo Minerals Magnesium Flakes (zak 1000 g) € 11,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (pot 1500 g) € 16,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (navulzak 3500 g) € 22,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (Pot 3500 g) € 24,95
Paleo Minerals Magnesium Oil spray (100ml) € 12,50

 

Bestel info voor de flakes en spray - klik hier -