Praktijk Levensvreugde

Magnesiumkristalvlokken voor in bad.

Een weldadige ontspanning

Maak kennis met de unieke eigenschappen van Paleo Minerals.
Het is een puur magnesiumzout en daarom volkomen anders dan zout dat bijvoorbeeld afkomstig is uit de Dode Zee. Paleo Minerals magnesiumzout heeft een helende werking bij huidklachten als psoriasis en eczeem. Magnesium reguleert onder andere de vochtbalans in uw huid en daardoor ziet u een snelle verbetering en verfraaiing van uw huid.
Tegenwoordig krijgt de meerderheid van de bevolking onvoldoende magnesium binnen via de voeding. Dat is alarmerend voor uw gezondheid en veroorzaakt vroeg of laat klachten. U moet weten dat magnesium een onmisbaar oer mineraal is. Het speelt een bepalende rol bij ongelooflijk veel reacties in het lichaam.

Daardoor heeft ook u wellicht klachten die mede veroorzaakt worden door een magnesiumtekort zoals; psoriasis, eczeem, migraine, spierkrampen, astma, hoge bloeddruk, diabetes, hart-en vaatziekten, enzovoorts. Tabletten en capsules innemen kan maar heeft zijn beperkingen. Voor een veilig en snel effect is Paleo magnesiumzout de beste oplossing, bijvoorbeeld de Paleo bad magnesiumkristallen of de Paleo Magnesium Spray ofwel ‘magnesiumolie'.

De huid is het grootste orgaan van de mens en biedt een ongelooflijk potentieel voor herstellen van de mineralenbalans van het lichaam. Via de huid kunnen allerlei stoffen worden opgenomen in de circulatie van het lichaam. De magnesiumionen worden in de cellen opgenomen en kunnen zo bijdragen aan de positieve effecten van magnesium voor het hele lichaam op een goedkope, veilige en gemakkelijke manier.

Paleo Minerals ondersteunt mensen die op een bewuste wijze willen werken aan de verbetering of instandhouding van hun gezondheid en vitaliteit met 100% natuurlijke, hoogwaardige producten. Producten die met uiterste zorg worden samengesteld. Het continue streven van Paleo Minerals is om het natuurlijk vermogen van het lichaam in balans te houden, te handhaven en/of te versterken en het welzijn en de gezondheid te behouden dan wel te verbeteren.

VOOR EN NA EEN 4 WEEKSE BEHANDELING
Op onderstaande foto's ziet u het resultaat van 4 weken behandeling met Paleo Minerals magnesiumzout voor psoriasisklachten.

psoriasis huidziekte

Foto van vóór de behandeling             Foto na 4 weken behandeling

Hier ziet u foto's van 4 weken na de behandeling. Het advies voor een kuurbehandeling is om gedurende 8 weken te baden in het zout. Daarna wordt een onderhoudsbad van 1x per week aanbevolen in combinatie met Ozmag Topic Spray.

 

Prijs:Paleo magnesium kristallen - flakes badzout

Paleo Minerals Magnesium Flakes (zak 1000 g) € 11,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (pot 1500 g) € 16,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (navulzak 3500 g) € 22,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (pot 3500 g) € 24,95
Paleo Minerals Magnesium Oil spray (100ml) € 12,50

Bestel info voor de flakes en spray - klik hier -