Ingezonden mail:

Pepijn is geboren met een te langzaam werkende schildklier (hypothyreoÔdie). Deze hypothyreoÔdie leidde bij Pepijn tot groei en ontwikkelingsachterstand, traagwerkende schildklier, darmproblemen, verminderde weerstand (longontstekingen), slaapproblemen. Dankzij een combinatie van de alternatieve geneeswijzen Chakra-psychologie en Nei-therapie is Pepijn er nu weer helemaal bovenop.

Symptomen voor behandeling

:

groei en ontwikkelingsachterstand, traagwerkende schildklier, darmproblemen, verminderde weerstand (longontstekingen), slaapproblemen

Rest-symptomen na behandeling

:

geen

Therapie:

:

Chakra-psychologie & Nei-therapie

Aantal behandelingen/ sessies

:

6 sessies, daarna kortere jaarlijkse controles.  Nu is  Pepijn 6 jaar ouder en zijn schildklier is blijvend actief.

Therapeut

:

AdriŽnne van de Ven, praktijk Levensvreugde te Leersum

Voorgschreven leefregels

:

Gezond en verantwoorde produkten en voedingssupplementen.

Voorheen gebruikte medicijnen

:

Thyrax voor de schildklier en o.a. antibiotica i.v.m. longontstekeingen

 

Na de behandeling:

Schildklier

Groei en ontwikkeling gaan heel goed vooruit,

schildklier werkt normaal (zonder medicatie),

geen darmproblemen meer,

weerstand is normaal,

geen slaapproblemen,

niet meer onder behandeling in het ziekenhuis voor deze klachten.

 

Ik ben in 2004 met mijn zoon van 3Ĺ jaar, naar Adriënne van de Ven geweest van praktijk Levensvreugde.

Pepijn, had bij zijn geboorte al veel startproblemen, geen zuigreflex, veel huilen, weinig slapen, voedingen uitspugen, constant waterdunne ontlasting na elke voeding. Bleef behoorlijk achter in de groei en de daarbij behorende ontwikkeling. Na het hielprikje werd al meteen duidelijk dat zijn schildklier niet afdoende werkte, na onderzoek in het ziekenhuis werd er meteen medicatie voorgeschreven door de kinderarts wat hij dagelijks gebruikte.

Pepijn was vaak ziek, huilde veel was onrustig en wij wisten niet goed wat we ermee aan moesten. De kinderarts verwees ons vele malen door naar therapeuten, ook kreeg hij vaak antibiotica i.v.m. longontstekingen.

Na drie jaar tobben en in de zomervakantie weer in een ziekenhuis beland te zijn met Pepijn, waren wij teneinde raad . Via een schoonzus kreeg ik de tip om eens het alternatieve traject te proberen. En zo zijn we aan het adres van Adriene v/d Ven gekomen :praktijk Levensvreugde te Leersum. De behandeling bestond uit een combinatie van Chakra-psychologie & Nei therapie. Eerst begreep ik daar helemaal niets van en vond het maar "heksenrei". Maar na gelang de behandeling vorderde zagen we Pepijn veranderen, en zijn klachten verminderen. Hij veranderde in een aktief, ondernemend en vrolijk jongetje. En vele mensen uit onze omgeving steunden ons want ze zagen dat Pepijn heel goed vooruit ging.

Ook was het moeilijk om de kinderarts te overtuigen van deze behandel methode, maar met goede coaching van AdriŽne zijn we er doorheen gekomen. Pepijn is nu niet meer onderbehandeling in het ziekenhuis voor zijn schildklier, deze functioneert normaal op eigen kracht zonder medicatie, ook de vele andere klachten die hij had, daar heeft geen last meer van. Het leven van hem en van ons heeft weer levensvreugde gekregen en dat is heel wat waard!!!!

De kinderarts die Pepijn behandeld heeft, heeft laten blijken nog steeds geen vertrouwen te hebben en vindt het moeilijk om open toe te geven dat de behandeling van Adriënne effect heeft gehad, maar zijn bloeduitslagen zijn prima.

Pepijns moeder