Product beschrijving: Paleo Magnesium badzout

Informatie:

Magnesium Flakes is het meest zuivere magnesiumzout uit een natuurlijke bron, dat er beschikbaar is. Paleo Minerals Magnesium Flakes zijn zeer ontspannen anti stress - huidallergie - psoriasis geschikt voor transdermale magnesiumopname.

Voor meer informatie over transdermaal magnesium: http://www.paleo-minerals.com/

Magnesium is belangrijk voor:


Omschrijving

Paleo Minerals Magnesium Flakes is het meest zuivere magnesiumzout uit een natuurlijke bron, dat er beschikbaar is. Paleo Minerals Magnesium Flakes zijn zeer geschikt voor transdermale magnesiumopname. Het heeft door zijn unieke samenstelling een positief en een zuiverend effect bij meerdere huidaandoeningen, in het bijzonder bij alle vormen van psoriasis, eczeem en schimmelinfecties. Paleo Minerals Magnesium Flakes voor toepassing op de huid, bevat 100 % Bischofiet, het zuivere natuurlijke mineraal van het zout magnesiumchloride.  Aantoonbare cosmetische verbetering en verbetering van de huidconditie is bij uitstek karakteristiek voor magnesiumchloride.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik Paleo Minerals Magnesium Flakes in badwater of in een voetenbad. De werkzame oplossing is 3%. Voeg aan iedere liter water 30 gram magnesium vlokken toe. In een standaard bad gebruikt u 3,5 kg magnesium vlokken. Het baden in de magnesium kristallen wordt bij voorkeur gedaan bij een watertemperatuur die iets hoger is dan uw lichaamstemperatuur. De tijdsduur van het baden duurt bij voorkeur circa 15- 20 minuten. Bij psoriasis en eczeem circa 2-3x  per week baden. Na twee weken mag u een duidelijke verbetering van uw huidconditie verwachten. Na twee maanden wordt in de meeste gevallen een significante verbetering bereikt. Bij het gewenste resultaat na 2 maanden éénmaal per week baden als onderhoudsdosering. Dit om hernieuwde huidontstekingen te voorkomen. Na het baden kunt u zich zonodig afdouchen en afdrogen met een zachte handdoek

Samenstelling

Aqua, magnesiumchloride (47%)

Voorschriften en bewaring
Paleo Minerals Magnesium Flakes zijn bijzonder water aantrekkend. Sluit de verpakking luchtdicht af. Spoel uw bad na het baden zorgvuldig na.

Herkomst:
De bron voor de Paleo Minerals magnesiumzout producten is te vinden op een diepte van  circa 2000 meter onder het Europese aardoppervlak. Temperatuurverschillen tussen dag en nacht zorgden ervoor dat 250 miljoen jaar geleden een continue verdamping en uitkristallisatie plaatsvond van het magnesiumzout uit toenmalige zeeën. Het uitgekristalliseerde zout is nu diep onder het aardoppervlak beschikbaar in gesteente. De kwaliteit van het zout is Bischofietkwaliteit,  waarmee wereldwijd de meest zuivere kwaliteit van magnesiumzout wordt aangeduid. Door middel van solution mining wordt het uit de grond gehaald: heet water wordt in de zoutlagen gepompt waardoor het oplost en vervolgens  wordt opgepompt voor verdere verwerking.

Keurmerk:

Logo HAQ

Dit keurmerk wordt gewaarborgd met testen op de kwaliteit van het magnesium door een onafhankelijk laboratorium. Op deze wijze wordt gewaarborgd dat voor Paleo Minerals magnesium producten daadwerkelijk het meest zuivere magnesiumzout wordt gebruikt dat geschikt is voor toepassing bij de mens. Het keurmerk “Original Human Application Quality” garandeert daarmee het veilige gebruik van magnesiumzout voor transdermale opname bij de mens: gemakkelijk en snel opneembaar  via de huid, het grootste en meest efficiënte orgaan van de mens.

Prijs:Paleo magnesium kristallen - flakes badzout

Paleo Minerals Magnesium Flakes (zak 1000 g) € 11,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (pot 1500 g) € 16,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (navulzak 3500 g) € 22,95
Paleo Minerals Magnesium Flakes (pot 3500 g) € 24,95
Paleo Minerals Magnesium Oil spray (100ml) € 12,50

Bestel info voor de flakes en spray - klik hier -

< Home >