Opleiding en Deskundigheid van de coach:

coaching rouwverwerking bijna-dood medische natuurlijke geneeswijzen wetenschap

Cum laude afgestudeerd in Histologie (weefsel/cel studie), bijna gelijktijdig afgestudeerd in Ecologie (natuur-milieu) aan de Hogere Laboratoriumschool te Utrecht.

Daarna jarenlang medisch wetenschappelijk onderzoek verricht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam op gebied van neuro-toxische bijeffecten van reguliere medicijnen (o.a. chemokuren, antibiotica). Diverse medische publicaties uitgebracht, waaronder ook als eerste auteur.

Suma cum laude afgestudeerd in Neuro Emotionele Integratie (NEI) aan de Academie Vitaliteitkunde Nederland te Nijmegen.

In 2013 het diploma behaald van de opleiding Energetic Psychology aan het Enneagram College Dedemsvaart.

Als gevolg van de aangescherpte eisen van zorgverzekeraars voor Alternatieve Therapeuten, besloten eind 2018 te starten met de cursus MBK (Medische Basis Kennis), zodat zorgverzekeraars 'n deel van de therapie vergoeden. De normaal twee-jarige opleiding (binnen 26 weken) in april 2019 cum laude afgerond.

De coach is ervaringsdeskundige op gebied van rouwverwerking en bijna-dood ervaringen. En heeft meer dan 30 jaar ervaring in het combineren van medische wetenschap met natuurlijke geneeswijzen.

 

De Praktijk voldoet aan de WKKGZ

De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Praktijk Levensvreugde heeft een Licentie via CAT (Complementair Aanvullende Therapeuten), waarmee bevestigd wordt dat de praktijk voldoet aan de voorschriften die vanaf 2017 gelden voor alternatieve geneeswijzen. Doordat de praktijk voldoet aan de wettelijke eisen die sinds 2017 gelden, betekent dit dat de Zorgverzekeraars een deel van de kosten (moeten/kunnen) vergoeden. Vitaliteitmiddelen worden niet vergoed.

 

Hulp bij onbekende ziekten, tegen pesten, vitalaiteit stressverlichting rouwverwerking traumaverwerking relatie-coaching zelfvertrouwen concentratie doorzettingsvermogen problemen hartritmestoornis darmen lever ontgiften nieren darmen maag spijsvertering bijnier longen

 

Diploma's:

NEI Praktijkvoering (cum laude)

Cijferlijst Nei Praktijkvoering

NEI Zelfrealisatie (cum laude)

Cijferlijst NEI zelfrealisatie

Energetic Psychologie

Medische Basis Kennis (SHO) (cum laude)

Histologie (HBO) (7,8 bijna cum laude)

Ecologie (HBO)

 

Wetenschappelijke Publicaties:

Overzichtlijst met publicaties

Onderzoeken VU A'dam (via zoek-link)

Eigen onderzoek (1ste auteur)

Certificaten:

Bijnieren en Schildklier

Essentiƫle Vetzuren

Geopathie - GeoHarmonie

Darmstoornissen

Huidproblemen: eczeem, rosacea

Metabool Syndroom

Inovatie in de complementaire praktijk - Vitorho congres

Voeding en Brein

Een visie op het menselijk lichaam als samenspel van ecosystemen

 

 

 

Enkele Diploma's:

Nei Chakra's

 

 

 

 

Enkele Certificaten:

Schildklier Bijnier