Praktijk Levenvreugde

LifeGuide ®

 

De LifeGuide®is een handgeblazen glazen staafje van ca. 17 cm lengte dat qua werking het best is te omschrijven als een dubbele Oudegyptische Ankh. De LifeGuide®werkt tegelijkertijd als zender en ontvanger van kosmische energie, afgestemd op de persoon en het tijdperk waarin wij nu leven. Dat wat je kunt, mag en wilt ontvangen, komt binnen en kan - direct of op termijn - ertoe bijdragen dat een disbalans in de meer subtiele energielichamen wordt opgeheven. Een disbalans in deze hogere energielichamen is maar al te vaak de diepere oorzaak van een fysieke klacht. Het kan dan ook zomaar gebeuren dat een klacht 'spontaan' vermindert of zelfs geheel verdwijnt, dat je een tinteling voelt, dat je het warm krijgt, dat de energie weer gaat stromen, dat het lichaam tot ontgifting wordt aangezet, etc.

Regelmatig gebruik van de LifeGuide® heeft een sterk ontspannende werking, balanceert chakra’s en meridianen, beperkt de schade door vrije radicalen en voert gifstoffen af Energetische blokkades worden sneller en gemakkelijker opgeheven. Het gebruik van zelfzorgmiddelen kan veelal worden beperkt of zelfs achterwege blijven.

Het gebruiksadvies is om de LifeGuide® één of meerdere malen per dag, bij voorkeur met een positieve intentie, circa 15 tot 30 minuten vast te houden en hierna weer in het doosje op te bergen. Het is niet de bedoeling dat de LifeGuide® continue wordt vastgehouden of op het lichaam wordt dragen.

De LifeGuide® kost € 80,- franco huis geleverd, met 30 dagen ‘niet tevreden, geld terug’ garantie

Life Guide tegen vrie radicalen en gifstoffen

Niet zonder toezicht door kleine kinderen laten vasthouden, de LifeGuide® is gemaakt van breekbaar materiaal. Bij aanhoudende klachten of voor afwijkend medicijngebruik dient u zich tot uw arts te wenden.

© registered model, januari 2006.

Enkele ervaringen: <klik hier>