Beoordelingen door cliënten


25. Powerfull Coach

24. Verstand van zaken (Orthomoleculaire middelen)

23. Oplossen lichamelijk probleem

22. Chemo

21. Stress, Eczeem en Corona

20. Vastzitten oplossen en afvallen.

19. Kinderwens en endometriose (chronische pijnlijke ontsteking baarmoeder)

18. Depressiviteit, onzekerheid en vermoeidheid oplossen en afvallen.

17. Depressie, angsten, slaapproblemen, vermoeidheid, trillen.

16. Aanpakken lichamelijke en psychische klachten.

15. Moe, uit balans, niet lekker in 't vel.

14. Symptonen Pfeiffer, chronisch moe, eczeem, negatieve gedachten!

13. Worden/Zijn wie je bent!

12. Natuurgeneeskunde Therapie en Coaching

11. Rouwverwerking

10. Vitaliteitscoach in Leersum

9. Life coach in Leersum

8. Orthomoleculaire Homeopathie in Leersum

7. Alternatieve geneeskunde in Leersum

6. Vitaliteitscoach; kom in je kracht in Zeist (praktijk in Leersum)

5. Natuurgeneeskunde in Leersum

4. Chakra Psychologie in Leersum

3. Vitaliteitcoach in Leersum

2. Vitaliteitcoach in Leersum

1. Vitaliteitcoach in Leersum

 

25. Powerfull Coach

Als je een goede coach nodig hebt ga dan naar Adrienne in Leersum zij is zo powerful zij is zo krachtig. Zij heeft bij monniken gezeten is door de beste bekendste mensen onderwezen. Ja bijzonder mens

Geplaatst door Lizzy februari 2022

 

24. Verstand van zaken (Orthomoleculaire middelen)

Erg lieve vrouw, heeft verstand van zaken en geeft daarom ook goed advies over de producten die ze verkoopt.
Coach als communicatief, Kwalitatief en Proffessioneel ervaren

Geplaatst door X.R. in januari 2022

 

23. Oplossen lichamelijk probleem

Super geholpen. Liep al langeretijd met lichamelijke problemen en de huisarts kon er niks mee. Uiteindelijk hier terecht gekomen. Dit was een goede keuze geweest. Super geholpen en vrijwel van alle problemen af! Ik raad Levensvreugde iedereen aan!

Geplaatst door A.S. oktober 2021

 

22. Chemo

Tijdens mijn chemotherapie tegen borstkanker heb ik de behandeling en coaching als zeer prettig ervaren. De adviezen , zijn professioneel en kundig echt een aanrader!
Coach als communicatief, Kwalitatief en Proffessioneel ervaren

Geplaatst door E.V. juni 2021

 

21. Stress, Eczeem en Corona

Midden oktober kwam ik weer in contact met Adriënne. Aantal jaren geleden ook geweest en zeer goed geholpen. Had nu eczeem aan beide armen, puur stress die ik ervaar door de corona. Heb verschillende behandelingen gehad waaronder ook een klankschaalbehandeling (zeer ontspannend) en gebruik nu dagelijks verschillende vitamines. Mijn eczeem is verdwenen. Deze maand toch corona gekregen, maar gelukkig hele milde klachten. Adriënne was er in deze zeer moeilijke tijd heel vaak voor me. Appen, bellen niets was haar te gek op ook eigenlijk onmogelijke tijdstippen voor een ander. En alle nazorg was gratis.
  Ik kan haar van harte aanbevelen.

Geplaatst door F uit Leersum op 28-12-2020

 

20. Vastzitten oplossen en afvallen.

Kent u dat gevoel van het vastzitten met jezelf. Ik kwam bij Levensvreugde om mij hiermee te helpen. Nou dat bleek een goede match te zijn. Mijn zelfcompassie was ik kwijt. Adriënne heeft middels sessies op maat mijn persoon als geheel onder de loep genomen en de tools gegeven om hieraan te werken. We hebben gelachen en gehuild, maar mijn persoon stond altijd op nummer 1. Samen is de basis gelegd om vreugde uit het leven te halen, maar levensvreugd blijft mijn thuisbasis.

Geplaatst door Monica op 24-12-2020

 

19. Kinderwens en endometriose (chronische pijnlijke ontsteking baarmoeder)

Het was erg fijn om bij Adriënne te komen. Ik kwam met een grote kinderwens maar ook met de diagnose endometriose. Dat maakt het niet makkelijk om zwanger te worden. Met behulp van Adriënne door te kijken naar voeding en wat heeft je lichaam nodig op een natuurlijke manier maar ook de kracht terug vinden in mij zelf is het eindelijk gelukt om zwanger te worden. Ik ben nu in de achtste maand
Eindelijk compleet...

Geplaatst door Anoniem op 16-12-2019

 

18. Depressiviteit, onzekerheid en vermoeidheid oplossen en afvallen.

Ik zat niet lekker in mijn vel. Zag het allemaal even niet meer zitten en kwam toen via via in contact met Adriënne. Bij haar heb je een luisterend oor en met de juiste vitamines, gesprekken en sessies ben ik er, door haar, weer bovenop gekomen. Adriënne is een ontzettend lieve vrouw en ik kan je alleen maar aanraden contact op te nemen!

Geplaatst door Janneke 30 jr op 15-12-2019

 

17. Depressie, angsten, slaapproblemen, vermoeidheid, trillen.

H komt met klachten: depressie, angsten, slaapproblemen, vermoeidheid, verlies van lichaamsgewicht en oncontroleerbare bewegingen en trillen. De oorzaak is na vele medische onderzoeken niet bepaald. Resultaat na behandelingen bij Adriënne, aangevuld met voedinggsupplmenten: H. slaapt beter, heeft geen angsten meer, rijdt zelf weer auto en het trillen is minimaal en wordt met de dag beter en H. kan weer genieten van zijn hobby.

Geplaatst door zoon van H uit Houten op 10-01-2019

 

16. Aanpakken lichamelijke en psychische klachten.

Adriënne heeft voor mijn gezin, familie en voor mij persoonlijk veel betekend. Ze maakt zowel bij lichamelijke als psychische klachten een analyse naar de oorzaak ervan en pakt deze bij de kern aan, uitgangspunt is dat het lichaam of de geest zelf hersteld. Maar ook als coach, in zowel een privé als zakelijke omgeving, heb ik als zeer waardevol ervaren. Dit alles doet zij met oprechte interesse, in een relaxte sfeer en en met onvoorwaardelijke aandacht.

Geplaatst door P uit Harmelen op 5-01-2019

 

15. Moe, uit balans, niet lekker in 't vel.

Lieve Adrienne,
Hartelijke dank voor je goede zorg, warme ontvangst en de hulp die je ons (mij) hebt gegeven. Ik sta weer volledig in mijn kracht en hormonaal weer helemaal in balans. 
Geen pijnen meer! Dat is heel erg fijn. 
Ik slaap weer super en ik straal weer.
En wat heb jij een kennis in huis. Daar heb ik heel veel aangehad. Jouw adviezen hebben mij veel gebracht en ik ben weer enorm gegroeid! Dankjewel voor je hulp en voor wie jij bent! 😘

Warme groet ,
Heidy

Geplaatst door Heidy op 6-7-2018

 

14. Symptonen Pfeiffer, chronisch moe, eczeem, negatieve gedachten!

Adriënne is een veelzijdig, lief en bovenal authentiek coach. Hierbij een beschrijving van mijn ervaring met haar tot nu toe. Sinds september 2015 kamp ik met de symptomen van pfeiffer. De dokter heeft er niet veel op te zeggen, maar ik als onderzoekend persoon wilde van de gelegenheid gebruik maken om coachingsland in te gaan; op zoek naar een geschikte helper. Ik was op zoek naar iemand zowel op ziels-en lichaamsniveau kon werken en via via via ben ik Adriënne tegengekomen. Ik heb nu 2 hele lange sessies met haar achter de rug. De reden dat de sessies zo lang duren komt vooral door de liefdevolle, vloeiende klik die we hebben en onzer beiden leergierige aard. Na de sessie heb ik steeds het idee dat ik ontzettend veel onconventionele, levenskrachtige kennis heb binnengekregen. Als persoon is Adriënne open, fenomenaal accuraat, diepzinnig en concreet met 'aards advies'. De ideale mix van eigenschappen zou je bijna zeggen! Zonder dollen, ervaar ik dat echt zo en ik ben erg blij om haar aan mijn zijde te hebben. De diepte waarmee we de twee sessies ingingen gaven mij een gevoel van herkenning die ik bij anderen maar zelden meemaak. Daarnaast werkt ze veel met informatie die ze via haar zesde zintuig binnenkrijgt, wat de communicatie met haar lekker vloeiend maakt. Ook heeft ze aandacht voor het wat meer rationele ego. Ditlaatste was erg belangrijk voor mij, want ik ben een open, maar ook zeer eigenzinnig en kritisch persoontje. Gelukkig kon ik deze kritische kant al vrij snel laten zakken toen ik erachter kwam dat ik met een doorgewinterde coach te maken had, die mij veel over mijn levensweg kan leren. Het enige minpunt vond ik in het begin haar enthousiasme. Aan de telefoon was het iets too much, maar gelukkig had ik er in persoon helemaal geen last meer van. De klik die we hadden zorgde ervoor dat ik haar gewoon vrijelijk durfde te onderbreken als het teveel voor me werd. Zo hielp ze mij gelijk met veranderen, want één van mijn grootste problemen heeft te maken met het niet vrijuit durven uiten van mijn emoties. Al met al heb ik Adriënne ervaren als een bijzonder wijs en lief persoon. De oprechtheid en authenticiteit waarmee ze coacht is een schaars goed in coachingsland en ze gaat ermee recht door mijn reserves heen. Haar liefelijke aandacht en ervaring zorgen er vervolgens voor dat ik mij veilig genoeg voel om mezelf helemaal bloot te geven. Adriënne representeert voor mij: degelijke ervaring, spontaniteit, wijsheid en liefde. Thanks!

Greetings R. uit den Haag, 18-10-2016

 

13. Worden/Zijn wie je bent!

Adriënne van de Ven helpt je concreet barrières op te ruimen, die je verhinderen te worden/zijn wie je ten diepste bent. Namelijk een mens, die oprecht blij en dankbaar is ,op eigen wijze, te mogen en te kunnen leven vanuit vreugde! Zij beschikt daartoe over een groot aantal "invalshoeken", mogelijkheden. WONDERBAARLIJK!

Geplaatst door mevr. de L. op 26-12-2015

 

12. Natuurgeneeskunde Therapie en Coaching

Adrienne van de Ven heeft een brede en diepe vakkennis. Met gerichte vragen en een ' open mind' begeleidt zij haar cliënt op het pad naar inzicht in en ervaring van eigen gevoelens. Zij vormt een veilige omgeving om te durven voelen wat in jezelf leeft. En dat wat gehoord en gezien wil worden. Na een sessie bij Adrienne voel ik ruimte en rust in mijzelf. Mijn energie stroomt weer vrijuit. In de dagen hierna vallen mijn inzichten als rijpe appels in mijn innerlijke mand. En zet ik vol moed weer nieuwe stappen op mijn levenspad. Bedankt, Adrienne!

Geplaatst door C.S. uit Amersfoort op 26-5-2015

 

11. Rouwverwerking

Ik ben bij Adrienne terecht gekomen voor de rouwverwerking rondom het overlijden van mijn broer. Ze heeft mij enorm geholpen hoe met dit verlies om te gaan. Ze kijkt naar je hele persoon, waar je blokkades zitten, hoe je in elkaar steekt en ook hoe het met je gezondheid is. Ze heeft me weer goed op weg geholpen. Ik kan haar iedereen aanraden.

Geplaatst door mevr. Scholten op 13 mei '14

 

10. Vitaliteitscoach in Leersum

Onze dochter Lana van 7 heeft pdd-nos (een lichte stoornis in het autistisch spectrum). Ze is erg druk in haar hoofd en heeft daardoor moeite zich te concentreren op school. Sinds groep 4 zit Lana op speciaal onderwijs maar toch blijft de concentratie haar parten spelen. Wij zijn nu 2x bij Adriënne geweest. Bij het eerste bezoek kreeg Lana een aantal vitamines mee waar zij een tekort aan had en werden haar chakra's gemeten. Ook kregen we voedingsadvies voor Lana en een aantal opdrachten. Al snel was duidelijk wat er moest gebeuren bij Lana. Na de eerste sessie ging het op school al een stuk beter. Lana gaf zelf aan dat het concentreren beter ging en dat het nu makkelijker was haar werkjes binnen de tijd te maken. We zijn nog niet klaar maar het resultaat is prachtig en hoopvol. Wij hebben gekozen voor alternatieve geneeswijze voor onze dochter omdat er geadviseerd werd om evt. concerta te nemen. Adriënne is een lieve en fijne vrouw en Lana vindt het heel erg fijn bij haar. Heel verwonderend dat zij een sessie van 2 uur zo goed volhoudt. Ze verveelt zich geen moment.

Top Adrienne en tot gauw.

Warme groet van Aloys, Jacqueline en Lana

Geplaatst door de ouders van Lana op 8 apr. '14

9. Life coach in Zeist (praktijk in Leersum)

Adriënne is een warm en intuitief persoon waarbij je je meteen op je gemak voelt. Zij weet binnen 1 sessie meteen tot de kern te komen. Je voelt verwondering, blijdschap en verlichting. Je krijgt direct inzicht in je leven. Een bezoek aan Adriënne is een waardevol kado aan jezelf!
Dankbare groet van Mariëtte uit Zeist. !

Geplaatst op 9 nov. '13

8. Orthomoleculaire homeopathie in Leersum

Bij mij was 2 jaar geleden PCO aangetoond (ik maak te veel eitjes aan tegelijk, waardoor er geen een goed rijpt) waardoor de artsen zeiden dat ik alleen maar door middel van ivf zwanger zou kunnen raken. Nu ben ik afgelopen okt 2012 bij Praktijk Levenvreugde geweest en heb homeopatische kruiden mogen slikken voor een maand. Bij mij heeft het geholpen want ik ben nu inmiddels 11 weken zwanger!!! Ik kreeg ook goede sturing en begeleiding op al mijn vragen!

MIJ HEEFT HET GEHOLPEN EN IK HOOP JOU OOK!!!!

Geplaatst door N.H. op 24 jan. '13

7. Alternatieve geneeskunde in Leersum

Ik was geveld door een drievoudige nekhernia en voelde me door de zware pijnstillers van de neuroloog een complete zombie. Ik was nooit zo van het alternatieve gebeuren, maar als de reguliere geneeskunde je in de kou laat staan, moet je wat. En zo kwam ik bij Adrienne terecht. Bij de uitgebreide intake bleek al hoe serieus ze haar werk neemt: er werd naar mijn hele wezen gekeken en niet alleen maar naar die paar nekwervels. Met gesprekken, humor en voedingssupplementen kreeg ze mij binnen redelijk korte tijd vrijwel pijnvrij en kwam ook mijn energie weer terug. Ik kan Adrienne van harte aanbevelen.

Geplaatst door Y.K. - Leersum op 20 oktober '12

6. Vitaliteitscoach; kom in je kracht in Zeist (praktijk in Leersum)

Een aantal jaren geleden heeft mijn moeder een herseninfarct gehad. Daarnaast lijdt zij aan dementie.
Dit laatste jaar had zij het vaak benauwd en bleek dat zij hartproblemen heeft. Daarbij kwamen problemen met de stoelgang en de noodzaak van een catheter. Inmiddels was er een indrukwekkende hoeveelheid medicijnen voorgeschreven door huisarts en specialisten.
Hierbij viel het mij op, dat zij steeds vaker klaagde over duizeligheid en buikpijn. De huisarts gaf aan dat dit bij het ziektebeeld hoorde en adviseerde om indien nodig twee aspirines te geven om de pijn te verlichten.

Om vanuit een andere invalshoek naar de klachten van mijn moeder te kijken, vroeg ik Adrienne om advies.
Zij liet mij de laatste uitslagen van het bloedonderzoek opvragen bij de huisarts en ook een lijst van de huidige medicatie.

Met deze gegevens ging ze aan de slag. Vervolgens nam ze met mij en mijn ouders eerst de huidige medicatie door. Zij maakte ons duidelijk dat mijn moeder een te hoge dosering medicatie kreeg en dat een aantal medicijnen elkaar tegenwerkte. Ook had zij gesignaleerd dat mijn moeder twee verschillende medicijnen kreeg voor een kwaal.
Daarnaast hadden een aantal medicijnen als bijwerking duizeligheid en benauwdheid. Van beide had mijn moeder dagelijks last. Uit de bloedwaardes bleek een kaliumoverschot, terwijl kalium als medicatie elke dag werd ingegeven.

Zij gaf ons een duidelijke lijst met bevindingen en vragen voor de huisarts. Met die lijst en de vragen hebben wij de huisarts bezocht. Gelukkig stond hij open voor de bevindingen van Adrienne en heeft hij een aantal medicijnen geschrapt en van andere de dosering verlaagd.

Adrienne vertelde ons dat de darmen van mijn moeder door de medicijnen waren gestopt met werken, zodat haar stoelgang afhankelijk van medicatie was geworden. Met behulp van natuurlijke middelen konden haar darmen weer zelf het werk gaan doen. Ook schreef zij een magnesium-combinatie voor om de vitaliteit terug te brengen.

Wij zijn begonnen met deze natuurlijke middelen en inmiddels een drie maanden verder. Mijn moeders darmen werken weer grotendeels zelf. De duizeligheid en de buikpijn zijn aanmerkelijk minder geworden. Mijn moeder is 87 jaar.

De hulpvraag; "Kan mijn moeder wat comfortabeler haar oude dag beleven door het verminderen van duizeligheid en buikpijn?" is naar volle tevredenheid door Adrienne beantwoord en uitgevoerd. Ik kan u Adrienne als coach dan ook van harte aanbevelen.

 

Geplaatst door Carla op 13 sept. 2012

 

5. Natuurgeneeskunde  in Leersum

Ik heb bij de praktijk Levensvreugde een paar sessies gevolgd. Ik had al tijden last van erge vermoeidheidsproblemen en bleef in een dip zitten.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de deskundigheid van de coach.
Ik heb nu veel meer energie en ik pak dingen sneller op.
Mijn slaapproblemen zijn ook opgelost.. Een leuke bijkomstigheid is dat mijn huid er mooier uit is gaan zien.

Geplaatst door H.B. op 11 nov. '11

 

4. Docent Musicus uit Spijkenisse

Ik zag Adriënne's foto op haar website en ze ontroerde mij direct. De tranen kwamen spontaan. Ik wist intuitief dat zij mij heel erg zou helpen met mijn angsten en geblokkeerde chakra-gebieden. Adriënne is een heel lief mens met humor, kennis en de wil je echt te willen helpen. Prachtig!! Ze en stelde me direct op mijn gemak, en heeft mij in korte tijd zoveel aan kennis en praktische huiswerk meegegeven. Ik volg braaf elke dag haar aanwijzingen en oefeningen wetende hoe goed dit voor mij is. Het heeft niets met zweverigheid te maken zoals sommigen jammergenoeg denken. Ik vind persoonlijk dat er bepaalde mensen om deze aardbodem aanwezig zijn die je met een zaklantaarn moet zoeken en Adriënne is daar een van. Tot snel ziens Adriene!

Geplaatst door Yvonne R. op 24 jun. '11

 

3. Vitaliteits coach in Leersum

Zeer vakkundig, betrouwbaar, vriendelijk, bekwaam persoonlijke coach
Samen hebben we er veel van geleerd en een steun voor de rest van je leven.

Geplaatst door v. Dijk op 05 apr. '11

 

2. Vitaliteits coach in Leersum

Getriggerd door het begrip oerkracht waar ik meer van wilde te horen, heb ik een aantal sessies bij de praktijk Levenvreugde gevolgd. Verrassend voor mij was hoeveel ik van wat tot nu toe onontgonnen terrein was, heb leren ontdekken. Wie ik ben, wat ik kan, wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken, heb ik nu scherper in beeld dan voorheen. Hoe ik mezelf zie, hoe ik naar anderen kijk en hoe anderen mij zien, is voor mij een stuk duidelijker geworden. Dat zelfinzicht geeft mij meer grip op mijn communicatie met mijn omgeving. Mijn samenwerking met anderen levert daardoor meer resultaat op dan voorheen. De sessies beoordeel ik dan ook zonder meer als positief. Een aanrader voor iedereen. Vermeldenswaard is dat deze spannende ontdekkingsreis relax en ontspannen verloopt.

Geplaatst door H.C. uit M op 19 feb. '11

 

1. Vitaliteits coach in Leersum

Ik ben zelf, en ook mijn dochter in het verleden bij Adriënne geweest, en ben zeer positief over haar. Ze is profesioneel en weet waar ze het over heeft. Wij hebben er beiden baat bij gehad.

Geplaatst door A.S. januari '11