Een veilige deodorant is de volgende:

Deo Crystal roller van Urtekram (50 ml) [Naturel of Rose] 6,50

Te bestellen via: info@levensvreugde.com

zie hieronder een van de bijwerkingen van reguliere deodorants.

 

BORSTKANKER:


Eén van de vele oorzaken van borstkanker is het gebruik van ANTI-TRANSPIRANTEN.
De meeste producten op de markt zijn een combinatie van anti-transpiranten en deodoranten. Deodoranten zijn onschadelijk. Kijk  a.u.b.  de  samenstelling  van  uw  producten  thuis  na!  Indien zij ALUMINIUM CHLORHYDRAAT bevatten, GOOI ZE DAN ONMIDDELLIJK WEG! (zelfs onder de  naam  van  deodorant). Probeer  andere  merken  te  gebruiken die dit bestanddeel niet bevatten.
De reden is simpel: slechts enkele delen van ons lichaam zijn in staat toxische stoffen te elimineren, zijnde: de knieholtes, achter de oren, tussen de benen  en de oksels. Deze toxische stoffen worden uitgestoten onder de vorm  van zweet. Anti-transpiranten verhinderen het zweten. De toxische  stoffen verdwijnen niet uit het lichaam, maar worden opgestapeld in de lymfeklieren onder de armen.
De oorsprong van de meeste borstkankers is in deze bovenzone van de borst te vinden. Mannen zijn over het algemeen minder gevoelig voor de ontwikkeling van dit type ziekte, omdat bij mannen de anti-transpiranten,  op de okselharen blijven kleven en daardoor niet onmiddellijk via de huid naar binnen kunnen dringen. Vrouwen die anti-transpirant gebruiken vlak na het ontharen hebben nog meer risico omdat via de kleine wondjes de chemische stoffen nog sneller het lichaam binnen kunnen dringen. 

Doe hier je voordeel mee!

< Home >